Здравейте,

Аз съм Ани. През последните 27 години имам семеен бизнес. Това има своите добри и лоши страни. Ежедневието ми е динамично и напрегнато. Най-тежък за мен е периодът септември – декември. Тогава работният ми ден може да надхвърли и 16 часа. 

С напредването на годините започнах все по-трудно да се справям с умората и стреса. Общуването с хората ме изтощаваше. Но най-лошо от всичко беше, че започнах да се разболявам точно в навечерието на Коледа. Имунната ми система се сриваше и вместо да се веселя и да се радвам на внуците, аз прекарвах повече от 10 дни с продължителна температура и силно изтощение. Това започна да се случва всяка година, като всеки път се налагаше лечение с все по-силен антибиотик.

Миналата година се разболях за пореден път. Тогава на гости ни дойде наша добра приятелка, лекар в Германия. Като ме видя, извади от чантата си една опаковка Тиговит и препоръча да пия по 3 капсули дневно. Винаги съм била скептична към подобни препарати, но реших, че зеленият чай, ако не помогне, то няма да навреди. За моя изненада Тиговит ми даде енергия да се възстановя по-бързо и засили имунитета ми. Вече цяла година го ползвам, особено в напрегнати моменти. Разликата е огромна. Аз съм по-съсредоточена, имам повече енергия, не страдам от изтощение и не се разболявам. А към това получих и неочакван бонус - свалих няколко излишни килограма. 

Тиговит не бе наличен на нашия пазар и след няколко поръчки от Германия, реших да го внасям. Така станах официален представител на Тиговит в България. 

Всеки заслужава да получи лесно и удобно решение за стреса и умората. Надявам се да ви е полезен толкова, колкото е на мен самата! 

Ани Рангелова

ПОРЪЧАЙ ТИГОВИТ